Нејзините гради се поголеми од кошаркарска топка- и поголеми: Па како се движи???

Фокси Менаџери Вер не ја крие својата опсесија со големи гради, а сега има нова желба - сака задник со иста големина.

42-годишната девојка започна да го менува изгледот пред неколку години, по разводот од сопругот, а сега градите и се поголеми од стандардната кошаркарска топка заради нејзините импланти. Фокси изрази желба да го совпадне нејзиниот задник со големината на нејзините гради во шоуто Botched, но пластичните хирурзи ја отфрлија.


„Сакам да префрлам малку маснотии од страна. Имав три такви операции за пренесување маснотии. Не сум задоволна од нив“, рече Фокси пред д-р Тери Дубров и доктор Пол Насиф, кои на крајот ја разочараа велејќи и дека заради бројните операции, следната операција би била ризична.

Тие ја предупредија дека следната операција може да ја чини живот.

„Мислам дека не е добра идеја да се прават импланти на дел од телото на кое седите“, објасни д-р Дабров.

Сепак, Фокси не ја обесхрабри ова, па рече дека ќе најде лекар за да и помогне.

Емисијата е снимена пред две години и Фокси имала 5200 милилитри импланти во градите, во тоа време. Сега има 7120.

View this post on Instagram

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie)