Ова го може само Ѓоковиќ: Погледнете го луксузот на тенисерот број 1

Oва задоволство го чинеше околу 6,7 милиони долари!

Имено, Новак купи повеќе од луксузен дом за своето семејство во Мајами, кој содржи два приватни базени, три големи спални соби и панорамски поглед на море од сите страни, кој го одзема здивот, дури и на фотографиите. Новак вели дека новата куќа ќе биде особено пријатна за начинот на живот на неговото семејство, а становите во оваа стаклена зграда се движат од околу 4 до 10 милиони долари, така што тие ќе бидат во соседството на само крајно богатите!