Пациенти чекаат на ред, а тој блудничи: Напален доктор имал интимни односи во ординација и сè снимал, видеата ѝ ги праќал на медицинска сестра

Доктор имал односи со жени во неговата ординација, додека надвор го чекале пациенти. Тој на крајот бил фатен...

Доктор снимал интимни односи, и испратил 200 видеа на медицинска сестра. Сето тоа го правел во својата ординација додека пациентите чекале на ред да ги прегледа. Сега му претстои крај на медицинската кариера.

Тој изјави дека е зависник од секс. Имено, било потврдено дека имал врски со жени во ординацијата и испраќал слики од неговите гениталии на својата љубовница додека го чекал следниот пациент да влезе на преглед. Сведочејќи на рочиштето, тој им се извинил на поранешните љубовници и пациенти за неговото „одвратно“ однесување.

Британскиот суд кој се занимава со тужби против докторот добил информации за тоа како тој поканил две жени, кои ги запознал на сајтовите за запознавање, на лекар и имал интимни односи со нив во работно време. Против него е покренато и обвинението за сексуален чин во ординација, пишува „Дејли мејл“.


Колешката на докторот на сослушувањето изјавила дека со д-р Плимер започнала „весело пријателство“ со разиграни алузии, но од март 2018 година тој и доверил се за неговата зависност од секс и размениле околу 5.000 телефонски пораки. Една гласеше: „Можам ли да ти кажам една тајна? Ти си ми најдрага“. Д-р Плимер и покажал дури 197 фотографии и видеа на кои се гледа како тој има односи со други жени.

Имено, докторот признал дека на жените им праќал експлицитни видеа, но тврдел дека тие се согласиле на тоа. Тој се соочи со 16 обвиненија поврзани со колешката, вклучително и обид да ја бакне без согласност и да и пријде со откопчани панталони. Тој и покажувал и видеа од интимни односи со други жени додека бил на работа. Докторот признал и дека на жени им праќал слики од неговите гениталии, а сите биле направени на работа. 

Фото:Социјална мрежа „X“
Извор: Najzena.alo.rs