Погледнете ја неговата рака: Жената го снимаше додека спие, а после сè тргна на лошо

Фото: PIXABAY

Познато е дека татковците се исклучително заштитнички настроени кон своите деца, особено ќерките.

Малата Медисон играше на грбот на тато, додека мама го снимаше видеото. Јан брзо заспа, додека неговото мало девојче скокна на креветот и врз него. Сепак, возбуденото дете ја изгуби рамнотежата и започнало да паѓа кон работ на креветот!

Како да има сетила на Спајдермен, Јан без двоумење ја фати за ногата. И Медисон и мајката беа шокирани од тоа колку брза беше неговата реакција, за среќа!