Снимен најглупиот човек на светот: Нема да им верувате на сопствените очи

Ако некогаш сте се чувствувале глупаво за нешто после ова видео, дефинитивно ќе заборавите на тоа!

Снимен е веројатно најглупавиот човек на светот, кој во прва брзина, на паркинг се удри во бандера. Можете да гледате со часови и нема да им верувате на очите.

И неговата реакција само ќе ве остави без зборови!