Стил // Совети

Направете сами: Феноменална ѕидна ламба

Ако сакате да ја осветлите вашата тераса, ходник или да го збогатите ентериерот на вашиот дом, тогаш многу лесно можете да направите ѕидни ламби на доста ефтин начин...