Стил // Совети

9 смртни гревови на модерниот маж

Да се биде современ и модерен маж, под тоа се подразбираат неколку работи. Тоа значи дека треба да бидете љубезни, без предрасуди и да не оставате впечаток на маж кој во друѓтво на жена, исклучиво сака само секс.

10 добри причини зошто читањето ќе ви биде од корист

Колку пати некој ви кажал дека читањето всушност е здраво? Да, добро прочитавте. Читањето го поттикнува мозокот да се развива и побрзо да работи, но влијае и на менталните способности, расположение и чувства. Дали се тоа е вистина?