Тренд

(ФОТО) ТОП 15 најдобри патики за кошарка

Ако сте љубител на кошарката и ако сакате да играте баскет со вашите пријатели, тогаш овие патики ќе ви помогнат да се движите по спортскиот терен со вистинска леснотија.

Дали мажите треба да ја носат фризурата „кец“?

Фризурата „кец“ е дефинитивно фаворит кај машките, бидејќи е најлесна за одржување и сјајна е за топло време. Меѓутоа, се поставува прашањето, дали оваа фризура го истакнува најдоброто кај мажите и како правило треба да се шиша.