Тврди дека има секс 9 пати на ден: Дали Ден Билзериан лаже- кралот на Инстаграм или маче во кревет?

Инфлуенсерот на социјалните мрежи, Ден Билзериан, во една емисија објасни што се крие зад неговата издржливост и способност да преживее девет секс сесии секој ден...

41-годишниот маж гостуваше во една емисија каде ја откри својата шокантна тајна. Билзериан разговарал со своите водители Логан Пол, Џорџ Јанко и Мајк Милак кога се појавила темата колку пати дневно има секс во својата империја полна со жени. „Често минувам многу „напорно“ низ мојот ден“, призна Близеријан. „Е**м девет пати на ден“.

Логан Пол беше прилично изненаден од одговорот на ѕвездата на социјалните мрежи во која изјави: „Како имаш толку висок сексуален нагон? јас можам до три, можеби четири максимум во еден ден“. На забелешката на водителот, Билзериан одговори: „Постојат голем број фактори, меѓу кои Cialis, тестостерон и матични клетки. Ова трио е доста моќна комбинација“.

Клип од ова шоу уште еднаш предизвика контроверзии бидејќи Билзеријан еднаш на платформата Инстаграм откри колку пати точно има секс неделно. Клипот од јули 2020 година повторно се појави на платформата TikTok, каде што корисниците на мрежата повторно го покренаа горливиот проблем.

Како што самиот одговори: „Не знам“. Би рекол дека во просек имам секс најмалку два пати на ден. Така, во најлош случај веројатно би било четиринаесет пати“. Поради овие недоследности, не е ни чудо што многу гледачи ги доведоа во прашање изјавите на Билзеријан со саркастично изјавување дека им е доста од неговите лаги.