Ајде на бостан: Се соблече скроз гола, девојката направи хаос

Според некои информации, снимката е направена на Панчевачки пат, во правец на Белград.

Во клипот за неверување, ќе видите како целосно гола девојка бира лубеница од камион.

Продавачот беше повеќе од услужен, па голата убавица конечно доби лубеница и бакнеж.

Не е познато кога е направена снимката, но ако некој е заинтересиран, килограм лубеница е 30 динари.