Децата на богаташите се пожалија преку сцени од изолација: Дали ви се насолзија очите?

Тие носат дизајнерски маски и се дезинфицираат со шампањ, кој не би ги сакал?

Богатите деца секогаш наоѓаат нови несреќни начини да ги вознемируваат обичните луѓе, а сега тоа го прават со објавување на фоткиод изолација. Нивната изолација вклучува гигантски јахти, вили, приватни авиони, кади полни со пари ...

Бедните богаташи кои истовремено се жалеа и се пофалија со сцените од изолацијата, сигурни сме дека тие ќе ви инудат солзи заради нивната тешка состојба.