Ги имитираат своите девојки и сопруги: Видеата имаат милионски прегледи, ќе ве насмеат и вас

Минатиот месец, корисник на ТикТок сподели видео во кое нејзиниот сопруг се преправа дека е таа - и го започна трендот на имитирања.

Оттогаш, снимката ја погледнале повеќе од 6,8 милиони луѓе, а голем број парови се приклучија на овој тренд.

@marbarboyce

My husband pretending to be me  THE DEDICATION TO PUT ON MY WORKOUT CLOTHES  ##ItStartsOnTikTok ##WhatsYourPower ##married ##marriage

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Паровите на тој начин хумористично ги откриваат навиките на своите партнери, додека, судејќи според снимките, и добро се забавуваат.

Погледнете некои од нив:

@mammatodd19

I asked if he would impersonate me... I think he may have nailed it  ##husbandandwife ##husbandchallenge ##fyp ##hobbylobby ##husbandsoftiktok

original sound - Alexa Webster Todd

@carsonbuck

@baileyduncan52  pretending to be me for a day ##beingmywifefor24hrs ##fyp ##foryou

original sound - Carson