Како би изгледале нашите машки познати личности како жени: Трансформација ниво сто

Нема двоумење кога е во прашање технологијата. Од ден на ден напредува со светлосна брзина и секакви апликации и чуда можат да се најдат. Некои од исклучително забавен карактер.

Во изминатиот период и социјалната изолација, сите повеќе или помалку сме „заразени“ со многуте апликации и социјални мрежи. Иако ТикТок завладеа и моментално е една од најкористените апликации, сепак тука се и оние другите.

Во тие други апликации се вбројува и апликацијата, односно социјалната мрежа Snapchat, преку која можеме да си испраќаме разни фотографии и видеа со нашите пријатели кои да исчезнат по прегледувањето, нуди многу интересни опции. Филтрите кои се наоѓаат на оваа социјална мрежа се одлична забава и добар начин за пополнување на време.

Инспирирани од истата, решивме да направиме една мини трансформација на нашите познати машки личности кај нас, односно да провериме како тие би изгледале доколку би биле жени. Имено, филтерот кој го има на оваа апликација ни помогна, а во продолжение погледнете го финалниот резултат. Секако, доколку ви се допадна нашата идеја, може да ја искористите за да се пошегувате со вашите пријатели.

Зоран Заев

Стево Пендаровски

Христијан Мицковски

Горан Пандев

Сашко Коцев

Влатко Лозаноски

Кирил Лазаров

Никола Димитров

Перо Антиќ

Владо Јанески

* Содржината и фотографиите се од забавен карактер, немаме намера да навредиме никого