Најстрашниот хотел на светот, напуштеното село и куќите на НЛО

Во видеото подолу ќе имате што да видите. Хотелот е толку многу страшен што може да служи за хорор филм, селото исто така, а најинтригирачки се како што ги нарекуваат- куќите на вонземски суштества на нашата планета.

Погледнете: