,

Најубавиот остров на светот: Тиркизна вода, неверојатни плажи и најдобри места за нуркање (ВИДЕО)

Палаван, необичен остров на Филипините, воодушевува со своите неверојатни предели, па затоа е прогласен за најубав остров на светот.

Дознајте повеќе за неговите привлечности во видеото.