Тренд

NEXT DOOR PARK HOTEL – НОВ ХОТЕЛ ВО СКОПЈЕ СО УРБАН И ХРАБАР СТИЛ

На денешната прес конференција Parkland Hospitality Group гордо го претстави својот најнов член - Next Door Park Hotel, којшто со својот карактер и комбинација на милениумски дух и храброст претставува вистинско освежување за Скопје.