Тренд

Сите насмевки на Зоран Заев

Го продолжуваат животот. Но не сите! Различни насмевки испраќаат различни сигнали. Во комбинација со говорот на телото тие суптилно ќе ни кажат многу повеќе за одредени личности

„Градот на гревот“ е преполн со скакулци!

Се очекува уште поголема инвазија на скакулци во Лас Вегас, откако ентомолог од Невада ги предупреди жителите и посетителите на тој град, дека инсектите ќе се задржат таму уште неколку недели.