Тренд

Бандерас се соживеа со новата улога: Болката и славата ги носиме во ист куфер

Актерот Антонио Бандерас, неодамна ја прифати улогата во филмот на Педро Алмодовар, „Болка и слава“, во кој ќе го глуми Салвадор Мало, режсер со телесна попреченост. Филмот ќе биде достапен во кината после 4ти октомври.