Тренд // Стил

(ФОТО) ТОП 15 најдобри патики за кошарка

Ако сте љубител на кошарката и ако сакате да играте баскет со вашите пријатели, тогаш овие патики ќе ви помогнат да се движите по спортскиот терен со вистинска леснотија.