Забава

Сите пијат и се дрогираат секоја вечер, како е тоа можно? Одговорот лежи во „лек“ кој чини 1.000 евра

Иновативната IV-терапија „убиец“ која го убива мамурлак се појави на Миконос минатата година, а оваа година веќе стана дневна рутина за туристите кои дојдоа на островот со единствена цел да пијат и да земаат дрога.