Здравје // Совети

Како да се ослободите од стрес и да ги смирите нервите за само неколку минути

Со се посложените механизми на нашето општество, често доживуваме стрес. Секојдневниот начин веќе никој не штеди. Дали е можно да се ослободите од стресот и да ги смирите нервите за неколку минути?