Стил

9 смртни гревови на модерниот маж

Да се биде современ и модерен маж, под тоа се подразбираат неколку работи. Тоа значи дека треба да бидете љубезни, без предрасуди и да не оставате впечаток на маж кој во друѓтво на жена, исклучиво сака само секс.

(ФОТО) Имаат по стотици милиони: Кои познати на своите деца нема да им остават ништо во наследство

Многу холивудски ѕвезди своите деца ги лишија од наследство – од хуманитарни причини, а некои поради тоа што мислат дека толку пари можат само да ги натераат „да скршнат од патот“.