Тренд

„Градот на гревот“ е преполн со скакулци!

Се очекува уште поголема инвазија на скакулци во Лас Вегас, откако ентомолог од Невада ги предупреди жителите и посетителите на тој град, дека инсектите ќе се задржат таму уште неколку недели.