Тренд

Десет најдобри машки парфеми

Секој маж сака убаво да мириса, а секоја жена сака маж кој мириса убаво. Затоа многу е важно да одберете парфем кој ќе ве усреќи. Ова се десетте најдобри парфеми, со кои никогаш нема да погрешете и сигурно ќе ви се допаднат.

(ФОТО) ТОП 15 најдобри патики за кошарка

Ако сте љубител на кошарката и ако сакате да играте баскет со вашите пријатели, тогаш овие патики ќе ви помогнат да се движите по спортскиот терен со вистинска леснотија.

Дали мажите треба да ја носат фризурата „кец“?

Фризурата „кец“ е дефинитивно фаворит кај машките, бидејќи е најлесна за одржување и сјајна е за топло време. Меѓутоа, се поставува прашањето, дали оваа фризура го истакнува најдоброто кај мажите и како правило треба да се шиша.