Здравје

Еве зошто треба да јадете по две банани дневно!

Верувале или не, бананите имаат многу здравствени бенефиции кои може да ви го подобрат животот. Вашата секојдневна исхрана мора да содржи некое овошје, а ако веќе мора да бирате, нашиот совет се бананите.

4 причини зошто треба да тренирате навечер

Ако сте некој кој не умее да станува рано и кој преку денот има многу обврски, тогаш вечерта е единствениот период кога можете да тренирате и кога физички ќе може да се активирате.