Спорт

Димитар Георгиев: Злато во кик бокс се постигнува со ментална цврстина

Неговите успеси на светско ниво се и наша гордост. Има фантастични удари и секогаш е спремен да го нокаутира противникот. Предизвик му е и другите да ги научи да се борат и да се изградат како здрави личности..